De letselschadeadvocaat Nijmegen voor u

De letselschadeadvocaat Nijmegen voor u

Letselschade opgelopen? Wacht niet langer en eis uw schade kosteloos op! Bij letselschadeadvocaat vindt u de letselschadeadvocaat Nijmegen voor u!

Wat is letselschade?

Letselschade is evenzeer de lichamelijke als geestelijke schade dat u kan oplopen na een ongeluk. Het kan gebeuren door bijvoorbeeld whiplash of door te zware dingen tillen op werk.

letselschade

Letselschadeadvocaat Nijmegen inschakelen

Als u letselschade oploopt door een ander dan kunt u diegene aansprakelijk stellen en een vergoeding eisen. De vergoeding dat u kan eisen kan verschillen in prijs. Er wordt dan gekeken naar wat de schade allemaal is en wat er allemaal betaald moet worden aan bijvoorbeeld artsen en medicijnen. Ook wordt er naar vergelijkbare zaken bekeken en de serieusheid van uw letselschade plus de gevolgen ervan. In Nederland is het bij de wet geregeld dat de tegenpartij (persoon of bedrijf) ook de kosten van uw juridische assistentie moet betalen. Dit betekent dat de juridische assistentie van uw letselschade advocaat u niks kost. Uiteraard is dit een belangrijk onderwerp en wilt u een letselschade advocaat dat bij u past. Neem contact met ons op en praat met een van onze specialisten. Bij Hijink Advocaten vindt u de letselschadeadvocaat die bij u past!

Hoe kan ik contact opnemen?

Er zijn meerdere manieren om contact op te nemen met een van onze advocaten. U kunt telefonisch contact opnemen met ons via het telefoonnummer 0800 44 55 000 of door het contactformulier in te vullen op onze site.