Onze aankoop van een keuken bij Keuken en Keukens

Ik ben een aantal weken geleden samen met mijn man verhuisd naar onze nieuwe woning in Ede. De woning die wij hadden gekocht was toen echter nog wel toe aan een renovatie. Na een tijdje te hebben gezocht naar een nieuwe keuken kwamen we terecht op de website van Keuken en Keukens.

Erg veel informatie op de website

Toen we terecht kwamen op de website van Keuken en Keukens kwamen we terecht op een erg goede en overzichtelijke website. Op de website van het keukenbedrijf is erg veel informatie te vinden over het aanbod en wat het bedrijf zelf belangrijk vindt. Het bedrijf vindt het zelf erg belangrijk dat de keukens worden aangeboden voor een voordelige prijs en van een goede kwaliteit zijn. Daarom heeft het bedrijf ook geen personeel, wagenpark of showroom. Dit sprak mij en mijn man erg aan waardoor we besloten om contact op te nemen met het bedrijf.

Het contact met Keuken en Keukens

Toen we contact met het bedrijf opnamen werden we erg vriendelijk geholpen en te woord gestaan. Frits de eigenaar van het bedrijf kwam al snel bij ons langs om een ontwerp voor onze keuken te maken. het ontwerp en de prijs sprak ons beide erg aan waardoor we besloten om over te gaan tot een aankoop. Onze speciaal ontworpen keuken werd na een aantal weken bij ons thuis geleverd en geplaatst. De keuken ziet er nu erg mooi uit dankzij Keuken en Keukens.