Refurbished apparaat kopen? Klik dan hier

Bent u op zoek naar een refurbished iPhone, laptop of tablet? Klik dan hier en ga naar de website van Jorshop voor de beste refurbished apparaten.

Refurbished apparaat kopen?

As u op zoek bent naar een refurbished klik dan hier op de website van Jorshop. Jorshop verkoopt super goede kwaliteit refurbished apparaten met standaard 1 jaar lang garantie. De refurbished apparaten van Jorshop zijn allemaal eerst zeer goed gecontroleerd en waar het nodig was een onderdeel vervangen met de officiƫle onderdelen. Als u een refurbished apparaat koopt bij Jorshop dan kunt u die zelf op gaan halen in de winkel in De Rijp. Maar woont u te ver vandaan van De Rijp dan komt Jorshop hem kostenloos bij u thuis afleveren.

Voor de website van Jorshop klik dan hier

Wilt u graag naar de website toe van Jorshop? Klik dan hier en bekijk de website waar alle refurbished apparaten te koop staan. Op de website vind u ook meer informatie over de refurbished telefoons en nog meer informatie over de services van Jorshop. U kunt ook altijd contact opnemen met Jorshop. Het nummer is 0299 – 39 71 49. U kunt Jorshop ook altijd een mailtje sturen. Het mailadres is [email protected].