Een erg mooie Chagall tentoonstelling bij het Lalique museum

Ik ben zelf een erg grote liefhebber van de kunstwerken van Chagall. Daarom ging ik ook op het internet op zoek naar Chagall tentoonstelling om een museum te vinden dat kunstwerken tentoonstelt van deze kunstenaar.

Het Lalique museum in Doetinchem

Toen ik op het internet op zoek ging naar Chagall tentoonstelling kreeg ik erg veel zoekresultaten. Nadat ik een tijdje op het internet op zoek was gegaan en een aantal websites had bezocht en met elkaar had vergeleken kwam ik uiteindelijk terecht op de website van het Lalique museum in doetinchem. Dit museum stelt onder andere kunstwerken van Chagall tentoon. Ook is er op de website erg veel informatie te vinden over de veel andere kunstwerken die het museum tentoonstelt. De informatie sprak mij erg aan waardoor ik besloot om een kijkje te nemen naar de arrangementen die het museum aanbiedt

Gekozen voor het prosecco arrangement met een luxe lunch 

Het museum biedt een aantal verschillende arrangement aan. Nadat ik de arrangementen met elkaar had vergeleken besloot ik om voor het prosecco arrangement met een luxe lunch te gaan. Ik heb een erg leuke en leerzame dag gehad bij het Lalique museum. Daarom ben ik ook zeer tevreden.