Tip voor iPad reparatie Delft

Mijn kleine zusje liet gister tijdens het spelen van een spelletje onze iPad vallen. Hierdoor was het scherm gebarsten en ging onze iPad niet meer aan. Daarom besloten ik ook om samen met mijn moeder op het internet op zoek te gaan aan iPad reparatie Delft om een winkel te vinden die onze iPad kon repareren.

Veel winkel in de buurt van Delft   

Toen we op het internet op zoek gingen naar Pad reparatie Delft kregen we erg veel zoekresultaten van winkel die iPad reparatie. Nadat we een tijdje op het internet op zoek waren gegaan en een aantal websites hadden bezocht en met elkaar hadden vergeleken en waken we uiteindelijk terecht op de website van Telgefixt. De website van het bedrijf is erg overzichtelijk en er is erg veel informatie op te vinden. De winkel levert onder andere garantie op de onderdelen die er tijdens de reparatie vervangen worden. Dat sprak ons erg aan waardoor we besloten om een bezoek aan de winkel te brengen.

Onze iPad reparatie bij Telgefixt 

In de winkel werden we door een van de deskundige monteurs erg vriendelijk en snel geholpen. De iPad werd ook gerepareerd voor een erg voordelige prijs. Daarom zijn we  erg tevreden over de reparatie van Telgefixt.